Δίπλα στη θάλασσα

Εύκολη πρόσβαση από το Αεροδρόμιο

Δίπλα σε καταστήματα στο κεντρικό δρόμο της Σταλίδας

Τοποθεσία

Το Psaras Apartments βρίσκεται μόλις 5μ. μακριά από την αμμώδη παραλία της Σταλίδας στην Κρήτη.

Εξαιρετικά Σχόλια

Το Psaras Apts βρίσκεται στην περιοχή με την καλύτερη βαθμολογία στη Σταλίδα και έχει εξαιρετική βαθμολογία τοποθεσίας 9,5

Εύκολη Πρόσβαση

Το Psaras Apartments απέχει 30χλμ. από την πόλη και το λιμάνι του Ηρακλείου και 28χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης.

Διαμερίσματα στη ΣταλίδαPsaras Apts

Psaras Apts Σταλίδα | Μπραστά στην παραλία
Psaras Apts Σταλίδα | Κήπος

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα PSARAS Apartments, στις σελίδες μας θα βρείτε πλούσιο υλικό τόσο για τα διαμερίσματα όσο και για την γύρω περιοχή της Σταλίδας, Μάλια και το ορεινό χωριό Μοχός.

Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα πάνω στο παραλιακό δρόμο της Σταλίδας, ξεπροβάλλουν σαν ζωγραφιά τα διαμερίσματα «PSARAS Apts». Στα παραδοσιακά διαμερίσματα «PSARAS Apts», ο επισκέπτης μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει την υπέροχη θέα, από τη μία πλευρά η θάλασσα και από την άλλη τα ορεινά χωριά της Κρήτης.

Τα διαμερίσματα «PSARAS Apts» δημιουργήθηκαν με πολύ μεράκι και παρέχουν όλες τις ανέσεις αφού καθένα από αυτά διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μπάνιο, air condition, τηλεόραση, τηλέφωνο κ.α.
Η διακόσμηση έγινε με σεβασμό στην παράδοση και στην επιβλητικότητα του νησιού. Το «PSARAS Apts» δεν στερείται σε τίποτα απ την Κρητική παράδοση και φημισμένη Κρητική φιλοξενία.

Δική μας υπόθεση είναι η άριστη εξυπηρέτηση σας.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε σε ένα φιλικό περιβάλλον, απόλυτα καθαρό με άψογο service τις άνετες και ήρεμες διακοπές σας!

Δωρεάν Wi-Fi internet

Κήπος

Γρήγορο Check-In/Check-Out

Πληροφορίες Επισκεπτών

Taxi service (on demand)

Medical services (on demand)

Μεταφορές αεροδρομίου με επιπλέον χρέωση (με ταξί)